Ajutor

Intrebari generale

Ce este CaineVirtual?
CaineVirtual e un joc doar online in care poti creste caini virtuali. Jocul este gratuit, mesajele cu tarif ridicat sunt doar pentru optiuni extra.

Cum pot sa particip si eu in joc?
Trebuie doar sa inregistrezi ca user nou. Cauta butonul Inregistrare in meniul din stanga.

Cand incerc sa inregistrez imi zice ca userul sau adresa de email e deja ocupata. Eu nu am inca cont, acum ce fac?
Daca numele ales e deja ocupat tot ce trebuie sa faci e sa alegi altul. Daca adresa email e ocupata inseamna ca cineva si-a facut deja cont cu adresa asta (poate chiar tu). Foloseste Reamintirea parolei sa-ti afli userul si parola actuala.

Stiu ca adresa de email e ocupata doar eu mi-am facut cont. Ce fac in cazul acesta?
Atunci va trebui sa-ti alegi o adresa noua de email. Nu recomandam sa-ti faci mai mult de un cont dat fiind faptul ca si asa poti sa cresti un numar nelimitat de caini cu un singur cont.

Cum pot sa-mi schimb numele ales cand l-am inregistrat?
Nu ai posibilitatea de a-ti schimba userul, te rugam fii atent si alege bine la inceput.

Mi-am uitat parola, ce fac?
Foloseste Reamintirea parolei dupa care iti vei primi parola pe adresa de email registrata. Daca nu ai completat o adresa de email sau ti-e gresita adresa atunci nu te putem ajuta. Nici noi nu-ti putem trimite parola prin email, nu ne ruga.

Ce inseamna in susul paginii "Runda"?
La noi timpul se masoara pe baza rundelor. O runda reprezinta o zi. Cainii tai nu pot primi mancare, educatie, plimbare decat odata pe zi. Asta nu inseamna ca nu poti sa-i vizitezi de mai multe ori pe zi.

Ce este un os de aur si de unde pot sa fac rost de asa ceva?
Osul de aur e forma de plata pe CaineVirtual. In fiecare runda primesti 40 de oase de aur +5 pe fiecare caine. Asadar daca ai 10 caini asta inseamna 40+50=90 de oase de aur in fiecare runda. Chiar daca nu intri zilnic, banii ii vei primi intr-o suma.

Pot sa trimit oase de aur altora din joc?
Nu, nu ai posibilitatea de a trimite oase de aur altora.

Ce trebuie sa fac daca nu mai vreau sa fiu membru CaineVirtual?
Inainte sa te deloghezi sa-ti dai cainii cadou. Nu-ti trimitem email, iar daca nu te mai loghezi, dupa o vreme iti va expira contul.

Imi poate expira contul?
Contul expira dupa ce userul nu s-a logat timp de 120 de zile. Dupa asta nu putem sa-ti schimbam la loc nimic, te rugam nu ne cere asa ceva.

Incerc sa ma loghez, dar sunt retrimis pe pagina principala. Ce sa fac?
Verifica-ti setarile de internet si vezi sa-ti accepte cookie-uri din partea paginii cainevirtual.ro

Daca dupa ce ma loghez fac o pauza (stau pe net sau am de lucru prin casa), iar dupa asta orice fac imi deschide pagina principala. De ce mi se intampla asta?
Daca dupa ce te loghezi, nu faci nimic timp de 20-25 de minute pe CaineVirtual atunci sistemul de delogheaza. Trebuie doar sa te loghezi din nou.


Inapoi la teme