Ajutor

Educare

Ce inseamna valorile Mancare si Bautura? Cum se schimba acestea?
Cainii tai au nevoie de mancare si bautura pentru a supravietui. Poti sa le umpli farfuria pentru 8 zile cu mancare si 10 zile de bautura. Cainele tau mananca si bea in fiecare runda, valorile deci scad in fiecare runda. Poti sa le dai mai multe feluri de mancaruri, astea iti vor aparea dupa apasarea butonului 'Umple farfuriile'. Daca farfuria e goala sau aproape goala, cheful cainelui scade, iar daca farfuria e plina sau aproape plina, valorile cresc.

Ce inseamna valoarea Chef? Cum se schimba?
Valoarea Chef-ului reprezinta starea cainelui tau, daca te ocupi bine de el, cheful lui creste, daca nu te ocupi de caine si nu-i dai nici mancare, cainele tau va scapa. Poti creste cheful si plimbandu-i sau jucandu-te cu ei. Dupa baie le scade cheful doar putin. Cainilor care stau intr-o casa le scade cheful mai incet decat celor care nu au casa.

Ce inseamna valoarea Cureteniei? Ce face si cum se schimba?
Curatenia reprezista curatenia si totodata si sanatatea cainelui tau. Cainii murdari sunt nefericiti desi nu le place nici sa faca baie. Curatenia scade si dupa plimbare.

Ce inseamna Intelepciune si ce reprezinta lista de langa?
Intelepciunea reprezinta trucurile cunoscute de cainele tau, iar lista de langa iti arata exact ce stie cainele tau si ce invata (daca invata ceva momentan). Poti sa cresti Intelepciunea cainelui invatandu-l trucuri. Fiecare truc isi are propriul numar de ture pana se invata.

Ce inseamna Casatoria si Gestatia? Cum se schimba valorile?
Doar cainii mai in varsta de 30 de ture se pot casatori, doar in cazul acesta se vede optionea Casatorie. La Partener poti vedea numele partenerului sau cand cainele tau nu are inca partener (de-aici poti deschide si Matrimonialele). La Gestatie poti vedea daca cainele tau sau partenera e gestanta, aici vezi si cand fata puii, si tot aici poti decide si soarta puilor.

De cate ori pot sa-mi scot cainele la joaca, plimbare, lectii sau sa-i fac baie?
Toate astea le poti face doar o singura data pe zi. Exceptie e umplerea farfuriilor, unde cantitatea si felul mancarii poti schimba oricand si de cate ori vrei.

Daca nu-mi mai vreau cainii cum pot sa-i dau cadou?
Vei gasi un link direct cu functiunea asta chiar sub poza cainelui. Cu ajutorul acesteia poti sa-ti dai cainele cadou unui alt membru sau orfelinatului. Casatoria nu se intrerupe doar in cazul orfelinatului.

Cum pot sa schimb numele cainelui?
Cainele tau poate fi renumit doar in primele 7 runde, vei gasi linkul sub poza cainelui.

Cum pot sa-i pun lesa cainelui sau sa-i arat propria casa?
Fiecare caine are propria lesa si casa. Ca sa le selectezi foloseste micile linkuri din poza cainelui (casa si lesa).

Cand fug cainii de-acasa?
Daca cheful cainelui e foarte mic si nu are nici mancare in farfurie s-ar putea sa scape. Daca are lesa sigur il primesti inapoi, dar lesa se uzeaza si trebuie aruncata. Cainii fara lesa ajung sau la orfelinat sau fug de tot.

Cat traiesc cainii pe CaineVirtual?
Cainii de pe CaineVirtual exist doar in lumea virtuala, deci nu trebuie sa-ti faci griji, nu mor. Dar daca nu ai grija de ei, fug de-acasa.


Inapoi la teme