Ajutor

Echipamente, magazin, banca

Ce sunt echipamentele?
Echipamentele sunt lucrurile cumparate de tine cu ajutorul carora poti imbunatati viata cainelui tau. Aici gasesti jucariile, casele, lesele, lucrurile folosite la dresaj, foile tale de banca si chiar si medicamentele, injectiile cumparate de tine.

Ce pot sa fac cu toate astea?
Poti creste cheful cainelui cu jucarii mai avansate de batul simplu. Casa cainelui incetineste scaderea punctelor de chef. Daca cainele tau are zgarda, sigur il primesti inapoi, dar pierzi zgarda. Cu ajutorul fluierului poti sa-ti dresezi cainele de doua ori pe zi daca acesta e in conditie excelenta. Iar foile bancare poti sa-i schimbi pe echipamente.

Ce inseamna valoare valabilitatii in cazul echipamentelor si ce inseamna depozitul bancar?
Valabilitatea echipamentelor reprezinta numarul de ocazii de cate ori poate fi folosit inainte sa se strice de tot. Punctele pe zgarda si pe casa scad cate un punct pe runda, jucariile pierd un punct de fiecare data cand sunt folosite. Punctele la depozitul bancar reprezinta zilele ramase pana banii iti sunt depozitati. Daca foile le schimbi inainte de data asta, iti pierzi dobanda.

Daca arunc un obiect, imi primesc banii inapoi?
Nu, daca ai aruncat ceva, nu mai ai posibilitatea de a recupera banii.

Daca nu folosesc un echipament, de exemplu o jucarie, ii scade valabilitatea?
Nu, lucrurile nefolosite raman neschimbate si la fel si valoarea lor.

Foile bancare cresc dobanda si dupa expirarea datii depozitului?
Nu, dupa data depozitului trebuie sa schimbi foile bancare apoi sa le depozitezi iarasi.

Unde pot sa cumpar aceste echipamente?
Echipamentele si jucariile se pot cumpara din magazin in schimbul oaselor de aur.

Cum functioneaza magazinul?
In magazin poti vedea marfa in partea stanga a paginii, poti sa navighezi intre ele folosind mouse-ul. Daca ai ales un produs, trebuie sa apesi pe plusul de pe imagine. In acest mod ti-ai pus obiectul in cosul de plata (in partea dreapta). Daca intre timp te-ai razgandit si nu vrei ceva ce este deja in cos, apasa pe semnul minus de langa textul obiectului din cos. Daca ai terminat apasa pe butonul Plateste.

In magazin am posibilitatea sa cumpar mai multe bucati din acelasi obiect?
Desigur, dar in cosul tau nu vor aparea mai mult de doua poze, peste 2 bucati vei vedea un numar langa lucrul cumparat, reprezentand numarul lor in cos.

Cum functioneaza banca si ce pot sa fac acolo?
In banca iti poti depozita oasele de aur, ai nevoie de cel putin 500 de oase pentru un depozit. Primesti 5% dobanda dupa fiecare 14 zile, deci dupa 500 de oase de aur primesti 25 ca dobanda.

Pot sa platesc si cu banii mei din banca?
Nu, nu poti platii cu bani depozitati, dar foile bancare le poti schimba pe bani.


Inapoi la teme