Regulament de Baza, Reguli generale si informatii despre protectia datelor.

Rules for Virtualbark

Virtualbark users are strict rules can be punished any violation.

We ask that you carefully read the following rules and follow them!

 • obscene, vulgar, pornographic, inciting violence, religious and political manifestations (visual or text) are prohibited
 • the attack on another user's conduct (harassment letters, etc.), please report immediately moderator
 • Ads (except index and the relevant parts) are prohibited
 • interfere with normal functioning of Virtualbark is prohibited (any attempt)
 • Images and othe content on Virtualbark cannot be used on other sites
 • do not use coarse, profanity in your messages
 • your contributions (news, forums, message boards, chat) should not contain spelling mistakes
 • always respect the moderators and not argue with them
 • moderator can give a ban for up to 30 days if necessary
 • do not provoke
 • it is strictly forbidden sexual content in advertising and other links on this page inappropriate
 • refrain from comments on race, sex, language, religion, political belief, or any other racist expressions
 • do not use too many colors and graphics, it will be difficult to read your comments

Infractions will be penalized. Moderators always follow everything. Punishment may be partial or complete ban on a certain time period (from 1 day to 20 days), or even eliminate the user from the system, with the result that you lose all rights to access or use my service dog.

Administrators and moderators will never ask you for your password, so you should never respond to these messages!

When registering you agree with the rules, if you were not aware of these rules will be punished.

Adatvédelem

Az Ebnevelde üzemeltetői mindig szem előtt tartják az aktuális Magyarországi jogszabályokat, elsődlegesen a személyiségi jogok védelme és a gépi feldolgozásról szóló határozatokat és állásfoglalásokat. Az Ebnevelde által biztosított összes szolgáltatás megfelel az adatvédelmi, a szólásszabadság és a magánélet való jog elvárásainak. Bármilyen jogesettel kérjük, forduljon az Impresszumban megjelölt üzemeltetőhöz.

Felhasználó felelősségei

Az Ebneveldén megosztott vagy feltöltött személyes adatokat (születési dátum, kép, adatlap szöveg, stb.) a többi felhasználó számára elérhető módon kezeljük, az adatlap kitöltése egyben hozzájárulás ezen adatok nyilvánosságra hozásához. Az e-mail cím nyilvánosságra hozásáról mindenki maga dönthet, az Ebnevelde nem vállal felelősséget az ebből származó károkból (spam, reklámlevelek). Minden, az oldalra feltöltött vagy megosztott adatért az a felhasználó felel, aki az adatokat feltöltötte. Ide tartoznak a fórum hozzászólások, belső levelezés üzenetei, chat beszélgetések, adatlapokon vagy üzenőfalon megjelenő üzenetek. Ezekért az Ebnevelde nem vállal felelősséget, ezek nem tükrözik az Ebnevelde üzemeltetőinek véleményét és álláspontját.
Az önként elküldött anyagokat az Ebnevelde sajátjaként kezeli, fenntartja azoknak bármilyen formájú használatát, ha az nem ütközik az aktuális személyiségi és magánélethez való jogokat.
Minden egyéb információ, amit kérdőíveken keresztül juttatnak el a felhasználók, bizalmasan kezelünk, az e-mail címek terén fenntartjuk a jogot a saját célú reklámok küldésére, harmadik félnek nem adjuk ki őket, ez alól kivétel képeznek a hatósági szervek.

Adatgyűjtés

Az Ebnevelde oldala anonim adatgyűjtést végez a felhasználók web-hozzáférési paramétereiről (böngésző, operációs rendszer, képernyő felbontás), ezek az adatok statisztikai jellegűek. Az adatok gyűjtéséhez és a weboldal szolgáltatásainak biztosításához a böngészőtől cookie (süti) fogadását igényli, ennek tiltása esetén az Ebnevelde nem vállal felelősséget a szolgáltatás tökéletes működéséért.
Minden bejelentkezés alkalmával feljegyezzük a felhasználó IP címét és hostját is, ezeket a visszaélések kiszűrésére és a hatóságok számára végezzük. Egy hónapig tartjuk meg ezeket a bejegyzéseket, ez idő alatt bizalmasan kezeljük őket.

Reklámok

Az Ebneveldén látható reklámok harmadik személy hirdetései, melyekért az Ebnevelde nem vállal felelősséget. Az Ebnevelde irányelveit vagy véleményét nem tükrözik.

Oldalmódosítás

Az Ebnevelde jogában áll a szolgáltatásain bármikor módosítani, vagy akár teljesen megszűntetni őket. Ez a szabályokat és a segítség részt is érinti, ezért a felhasználó felelőssége ezeket a módosításról értesülés után újra elolvasni.

Felhasználói korlátozás

Az Ebnevelde fenn tartja a jogot, hogy a szabályokat megsértő felhasználók számára a szolgáltatás egy részét, vagy egészét elérhetetlenné tegye. Indokolt esetben a regisztráció törlését is megteheti.

Szerzői és tulajdon jogok

Az Ebnevelde üzemeltetését, karbantartását, fejlesztését Paróczi Zsombor végzi, a honlapon található összes ötlet, megvalósítás, vizuális elem, szöveg, kép, szellemi termék az ő kizárólagos tulajdonát képezi. Ezek bármilyen formában történő felhasználását előzetesen, írásban kell kérni.
A honlapon található képi anyag (tárgyak képei, kutyák képei, ételek és italok képei) a felhasználók által elküldött képi anyagból készült, a küldő felelőssége és kötelessége ezen a képeknek az eredetéről, a szerzői és publikációs jogairól és felhasználhatóságáról megbizonyosodni. Az Ebnevelde nem vállal felelősséget a képek szerzői jogaiért, forrásként hatósági szervek kérésre megjelöli az email címet, ahonnan a képek érkeztek.

Adatvédelmi és egyéb szabályok moderátorok számára

Virtualbark moderators are not employees, they are ordinary users who have voluntarily decided to support the operation site and to improving services.